Hotel-Restaurant Koogerend op TexelGelegen op het prachtige waddeneiland Texel

Zoek en boek

1 kamer voor 2 volwassenen
Boek een kamer

Knus hotel in Den Burg

Welkom bij Hotel-Restaurant Koogerend. Op Nederlands grootste waddeneiland vindt u ons knusse hotel in Den Burg. Texel is de ideale uitvalsbasis voor een heerlijk weekend weg in eigen land.

  • Gelegen op het grootste Waddeneiland van Nederland
  • Brasserie met specialiteiten en ingrediënten uit de regio
  • Enkele kilometers verwijderd van duin en strand

 

Heerlijk en comfortabel verblijf

Bij Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend kunt u gebruik maken van verschillende faciliteiten. De omgeving biedt mooie fiets- en wandelroutes. Voor fiets- en e-bikeverhuur kunt u terecht bij ons hotel. Voor de liefhebbers is er ook de mogelijkheid om te golfen in de regio. Na een dag in de prachtige natuur kunt u genieten in ons restaurant van een heerlijk diner.

Bent u op zoek voor zakelijke doeleinden? Hotel-Restaurant Koogerend biedt ook teambuildingsactiviteiten aan in de nabije omgeving. Texel is hiervoor de ideale locatie om samen met uw gezelschap diverse activiteiten te ondernemen.

Verken Texel

De omgeving van Texel heeft naast mooie fiets- en wandelroutes nog veel meer te bieden. Zo kunt u kennis maken met de speciaalbieren van de lokale bierbrouwerij. Indien u de windkracht wilt voelen op het eiland, dan kunt u terecht bij de Texelse vuurtoren van zes verdiepingen hoog. Kortom, een weekendje Texel heeft genoeg te bieden!

Ons team heet u van harte welkom!

Restaurant Den Burg

Foto's en video's

Wilt u alvast in de stemming komen voordat u naar ons hotel komt? Bekijk hier de foto’s en video’s van ons hotel.

Foto's en video's

Stadscentrum Den Burg

Aan de rand van Den Burg

Hotel-Restaurant Koogerend is gelegen aan de rand van het oude stadcentrum van Den Burg. U kunt in het grootste dorp van Texel lekker shoppen, op het terras zitten of naar de bioscoop gaan. 

Faciliteiten

Texelse strand

De prachtige omgeving van Texel

Het eiland staat bekend om haar prachtige bossen, zee, strand en natuur. Zowel voor rustzoekers als voor natuurliefhebbers is het een fijn eiland om te voet of met de fiets te ontdekken.

Omgeving

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.