Hotel-Restaurant Koogerend op TexelGelegen op het prachtige waddeneiland Texel

Knus hotel in Den Burg

Welkom bij Hotel-Restaurant Koogerend. Aan de rand van het centrum van Den Burg op Texel, Nederlands grootste Waddeneiland, vindt u de ideale verblijfplaats. Op Texel kunt u heerlijk uitwaaien en de frisse zeelucht inademen. Het hotel in Den Burg is de perfecte uitvalbasis om lekker tot rust te komen.

  • Gelegen op het grootste Waddeneiland van Nederland
  • Brasserie met specialiteiten en ingrediënten uit de regio
  • Enkele kilometers verwijderd van duin en strand

 

Heerlijk en comfortabel verblijf

Bij Fletcher Hotel Koogerend kunt u gebruik maken van verschillende faciliteiten. De omgeving biedt mooie fiets- en wandelroutes. Voor fiets- en e-bikeverhuur kunt u terecht bij ons hotel. Voor de liefhebbers is er ook de mogelijkheid om te golfen in de regio. Na een dag in de prachtige natuur kunt u genieten in ons restaurant van een heerlijk diner.

Bent u op zoek naar een perfecte zakelijke overnachting? Hotel Koogerend biedt ook teambuilding activiteiten aan met alle benodigdheden. Texel is de ideale locatie om met uw gezelschap diverse activiteiten te verrichten.

Verken Texel

Texel heeft naast mooie fiets- en wandelroutes nog veel meer te bieden. Zo kunt u kennis maken met de speciaalbieren van de Texelse Bierbrouwerij. Indien u de windkracht wilt voelen op het eiland, dan kunt u terecht bij de Texelse vuurtoren van zes verdiepingen hoog. Daarnaast zijn er ook verschillende musea te bezoeken zoals EcoMare, Museum Kaap Skil en Schipbreuk- en Juttermuseum. Een weekendje Texel heeft genoeg te bieden!

Ons team heet u van harte welkom!

Restaurant Den Burg

Foto's en video's

Wilt u alvast in de stemming komen voordat u naar ons hotel komt? Bekijk hier de foto’s en video’s van ons hotel.

Foto's en video's

Stadscentrum Den Burg

Aan de rand van Den Burg

Hotel-Restaurant Koogerend is gelegen aan de rand van het oude stadcentrum van Den Burg. U kunt in het grootste dorp van Texel lekker shoppen, op het terras zitten of naar de bioscoop gaan. 

Faciliteiten

Texelse strand

De prachtige omgeving van Texel

Het eiland staat bekend om haar prachtige bossen, zee, strand en natuur. Zowel voor rustzoekers als voor natuurliefhebbers is het een fijn eiland om te voet of met de fiets te ontdekken.

Omgeving

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.