Hotel-Restaurant Koogerend op TexelGelegen op het prachtige waddeneiland Texel

Boek een kamer

Overnachten bij Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend

Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend is gelegen aan de rand van het karakteristieke plaatsje Den Burg op Texel, het grootste Waddeneiland van Nederland. Met slechts enkele kilometers afstand van duin en strand is het hotel de perfecte uitvalsbasis voor een rustig verblijf. De omgeving heeft een veelzijdig landschap en schilderachtige dorpjes.

Prachtige ambiance

Door de knusse uitstraling en persoonlijke service voelt u zich al snel thuis in ons hotel gelegen in Den Burg. Drink een drankje op het gezellige terras of geniet van een luxe diner in het restaurant. In de bar kunt u nagenieten van uw dag in de natuur met een echt Texels Juttertje.

Waddeneiland Texel

Of u nu in de zomer- of in de wintermaanden komt overnachten op Texel, het is altijd heerlijk vertoeven op dit idyllische eiland. Waai lekker uit aan het strand, adem de frisse zeelucht in, verken fietsend de prachtige bossen of breng een bezoek aan het gezellige centrum van Den Burg.

Heeft u de mooie natuurgebieden al verkend in Den Burg? Er zijn nog genoeg musea te bezoeken, zoals EcoMare, Kaap Skil en Schipbreuk- en Juttersmuseum. Verder staat de Texelse vuurtoren op het noordelijkste punt van Texel waar u kunt uitkijken over de Wadden- en Noordzee. Wat uw wensen ook zijn, er is genoeg te beleven tijdens een weekendje Texel!

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.